18 Ani si Cabina Foto FUN Box

Un majorat de poveste la Hotel Boutique Lafayette Bucuresti

Au trecut cativa ani de cand nu am mai fost la un majorat, insa weekend-ul trecut am fost invitati sa participam cu Cabina FUN Box la majoratul Ralucai, sau ”Ralu” cum ii spun cei dragi. A fost o poveste cu arome si tendinte frantuzesti, intr-o locatie de vis din inima capitalei.

Despre petrecere va pot spune ca a fost una restransa, invitatii fiind tineri cu simtul umorului, care s-au distrat atat de frumos, incat iti era mai mare dragul sa ii privesti. Au dansat, au cantat, au facut fotografii haioase in cabina, au lasat cate un mesaj de suflet in album, creand astfel amintiri de neuitat.

La Hotel Boutique Lafayette Bucuresti am cunoscut oameni deosebiti, calzi, primitori, care ne-au facut sa avem convingerea ca inca mai exista locuri in capitala ferite de jungla cotidiana. Restaurant rafinat, decoruri parca smulse din epoca trecuta, toate au creat o atmosfera de vis, in care ne-am simtit foarte bine. Vom reveni cu mare drag la ei, pentru evenimente, dar si in timpul liber sa bem o cafea intr-o atmosfera sublima. In concluzie, pentru evenimente restranse, recomandam cu tot dragul Hotel Boutique Lafayette, iar daca nu ma credeti, sunati si intrebati de doamna Corina. Atunci, o sa imi dati dreptate!

Speram ca si voi dragilor, v-ati simtit la fel de bine alaturi de Cabina FUN Box, asa cum ne-am simtit si noi.

In final, va multumim si va dorim tot ce este mai bun!

P.S. La multi ani minunati, Ralu, asa ca tine!

Iti doresti o cabina foto la evenimentul tau? Rezerva Cabina foto FUN Box la evenimentul tau!

Pentru mai multe detalii despre cum s-au simtit invitatii care s-au fotografiat in Cabina foto FUN Box, poti intra in sectiunea Fabrica de Amintiri, iar pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim le poti gasi in sectiunea Servicii.