Pentru orice alte intrebari sau sugestii va stam la dispozitie apeland 0741 705 805 sau folosind formularul de contact.

Intrebari Frecvente

Ce este Cabina FUN Box?

Reprezinta un studio foto mobil, care inglobeaza aparatura si tehnologie profesionala pentru ca fotografiile voastre sa fie realizate la o calitate premium.

Cum functioneaza?

Principiul este unul extrem de simplu pentru ca oricine sa il poata folosi. Astfel, iti iei prietenii si familia, va deghizati si intrati in cabina. Apesi pe ecranul tactil, incepe numaratoarea inversa si se realizeaza fotografiile.  Exista un interval de timp intre fotografii pentru a avea timp sa schimbati pozitiile, chiar si accesoriile.

Cum/cand primim fotografiile?

Fiecare persoana/grup care va intra in cabina va avea printat in numai 10 secunde fotografiile facute.

Toate fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook a Cabinei FUN Box dar si in galeria foto din site, intr-un album dedicat evenimentului vostru.

La finalul duratei inchirierii veti primi un stick cu toate fotografiile realizate.

In ce orase este disponibila Cabina FUN Box?

Puteti inchiria Cabina FUN Box in orice oras din Romania. Pentru evenimentele din Bucuresti, Ploiesti (si imprejurimi pe o raza de 60 km), transportul este gratuit, insa pentru distantele mai indepartate se va percepe o taxa de transport comunicata intr-o oferta personalizata fiecaruia dintre voi.

Cat dureaza sa instalam Cabina FUN Box?

Montarea aparaturii si a decorului necesar functionarii cabinei dureaza intre 30 si 45 de minute. Noi vom ajunge ajunge la locatie cu cel putin o ora inaintea inceperii evenimentului, pentru a ne asigura ca totul este pregatit  si ca voi veti avea parte de cele mai FUN fotografii. Nu va faceti griji!! Timpul necesar montarii cabinei nu presupune un cost suplimentar din partea voastra.

Trebuie sa dau un avans?

Ca sa fim siguri ca o sa ne intalnim la evenimentul tau, trebuie achitat un avans de 50 Euro. Save the date! 🙂

De cat spatiu aveti nevoie pentru a instala cabina?

Avem nevoie doar de 2m x 2m pentru a instala Cabina FUN Box.