Alege modelul de Cabina FUN Box care ti se potriveste!

Ce varianta preferi, pe cea deschisa, pentru ca distractia sa fie la vedere, sau pe cea inchisa, pentru a pastra suspansul?!

 

 

Fotografii

Vei avea parte de o calitate premium a fotografiilor, cabina fiind dotata cu cele mai performante echipamente

Design Personalizat

Pentru un plus de originalitate, TU decizi cum va arata  design-ul pentru fotografiile evenimentului. Noi suntem aici pentru a-ti pune in practica toate ideile!

USB Stick

Distractia continua si dupa ce evenimentul se incheie. La final vei primi un stick cu toate fotografiile realizate, pentru a-ti aminti mereu ce frumos v-ati distrat in seara aceea!

i

Printuri Nelimitate

Printuri nelimitate, pe care invitatii le primesc, atunci cand ies din cabina, in numai 10 secunde

Marturii Magnetice

Fiecare fotografie printata poate deveni o marturie magnetica daca tu iti doresti! Trebuie doar sa ne spui! 🙂

Share Photos

Poti sa descarci fotografiile realizate in Cabina FUN Box de pe pagina noastra de Facebook sau din galeria dedicata evenimentului tau, din site.

Calitate premium

Oferim o calitate excelenta a fotografiilor realizate cu ajutorul studioului nostru mobil

l

Accesorii Haioase

Aducem la petrecerea ta o gama larga de accesorii haioase pentru ca tu si invitatii tai sa va deghizati si sa va distrati, pana dimineata!

Decor Personalizat

Iti punem la dispozitie decorurile noastre, care vor contribui la realizarea unor fotografii unice, asa cum ti-ai dorit. In functie de tema sau locatia aleasa pentru eveniment, putem personaliza decorul asa cum tu ti l-ai imaginat!

Format personalizat al fotografiilor

Ai posibilitatea sa iti alegi atat dimensiunea fotografiilor, varianta 10x15cm, sau “semn de carte” 5x15cm, dar si cate fotografii sa apara pe fiecare print.

Personal calificat

Asiguram asistenta pe toata durata inchirierii cabinei indiferent de tipul de pachet ales.

h

Guestbook al evenimentului

Poti opta pentru un Guest Book, iar invitatii iti vor lasa pe langa o fotografie amuzanta si un mesaj de care sa iti amintesti  peste ani.