Sfarsitul de februarie este o perioada care mie una imi place foarte mult. Iarna este pe cale sa isi faca bagajele, prima zi de primavara se apropie si deja soarele incepe sa stea mai mult de vorba cu noi. Tot acum incepem sa ne pregatim pentru doua ocazii cu o semnificatie aparte: 1 Martie – Martisorul si 8 Martie- Ziua Femeii.Pregătește-le o surpiză împreună cu Cabina Foto Bucuresti FunBox!

Arata-le cat de mult inseamna pentru tine!

Ce este femeia? Nici cei mai intelepti filosofi nu au ajuns inca la un acord, insa fiecare din noi are cel putin o femeie pe care o adora in viata lui. Fie ca vorbim de mame, sotii, iubite, surori, prietene etc, aceasta este perioada in care ne concentram cel mai mult sa le aratam cat de importante sunt pentru noi. Le facem cadouri, le surprindem cu un gest frumos, le amintim mai mult ca niciodata cat de mult le iubim, cu toate ca, fie vorba intre noi, ar trebui sa le aratam acest lucru in fiecare zi 🙂

cabina foto bucuresti de 1 martie

Cabina foto Bucuresti FunBox- Bucură femeile din jur cu mărturii și momente de neuitat!

De asemenea, este si perioada petrecerilor dedicate doamnelor. Nu e asa ca sunt super distractive? Astfel, daca tu managerule de restaurant sau tu, director de departament al unei companii renumite intentionezi sa organizezi o petrecere pentru doamne, asigura-te ca va fi una de expectie. Muzica buna, mancarea pe alese si o atmosfera exceptionala. Daca insa vrei sa le surprinzi in cel mai placut mod, poti opta pentru inchirierea unei cabine foto pentru evenimentul tau. Noi Cabina foto FUN Box putem condimenta petrecerea ta cu multe zambete si multa buna dispozitie. Ce vei obtine? In primul rand o atmosfera FUN, invitati cu chef de distractie, pentru noi venim la petrecere cu o gama larga de accesorii pentru deghizat, fotografii la o calitate premium pe care le poti folosi ulterior pentru alte proiecte si nu in ultimul rand, un capital de imagine, deosebit de important.

Ce trebuie sa faci? Contacteaza-ne si fa rezervarea pentru evenimentul tau! Pentru mai multe detalii despre cum s-au simtit invitatii care s-au fotografiat in FUN Box – Cabina foto  Bucuresti, poti intra in sectiunea Fabrica de Amintiri, iar pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim le poti gasi in sectiunea Servicii.

Fii si tu FUN si adu distractia la evenimentul tau! Vei avea parte de zambete si o super atmosfera, exact asa cum ti-ai dorit! Bucura-te de ofertele noastre si rezerva FUN Box – Cabina foto Bucuresti  la evenimentul tau!

Citeste si: 10 motive pentru a inchiria o cabina foto