Cabina foto Ploiesti – La un click distanta

Astazi vorbim despre ce am putea face in Ploiesti, unde ne-am putea organiza evenimentele, dar si in ce mod am putea sa ne petrecem timpul.

Cateva din locatiile care ofera spatiu si servicii de catering pentru evenimente sunt Centrul President, Oscar House, Sky Center, Salon Crystal, Hotel Best si multe altele.

In cazul in care organizati un eveniment in aceste locatii sau in oricare altele, Cabina foto FUN Box va pune la dispozitie servicii de inchiriere cabina foto Ploiesti in oricare din locatiile alese de

dumneavoastra.Click aici pentru a vedea serviciile oferite de noi. Fie ca ca aveti o nunta, o zi de nastere, un botez, sau o petrecere corporate, noi va putem ajuta.
cabina foto ploiesti
Municipiul Ploiești este unul din orașele cele mai importante ale României. Datorită exploatării de petrol, Ploieștiul a devenit un oraș industrial , aici fiind construită prima rafinărie petrolieră din țară și una din primele rafinării din lume. Totodată, municipiul Ploiești este așezat într-un județ populat și urbanizat, reprezentând o piață profitabilă pentru organizatorii de evenimente. Fie că e vorba de petrecere corporate, de zi de naștere, nuntă sau botez, orașul are locatii potrivite pentru orice tip de eveniment.

Ploiesti – oras industrial

In economia orasului se remarca preponderenta unitatilor economice foarte mari si mari, in defavoarea unitatilor de productie mai mici si mai ales, deficiente in prestarile de servicii.

Cultura

In Ploiesti se gasesc importante institutii de invatamant, cum ar fi Colegiul National “I.L. Caragiale” si Colegiul National “Mihai Viteazul”, care continua traditia vechiului liceu “Sfintii Petru si Pavel”, precum si institutii de invatamant superior. Viata teatrala este reprezentata prin teatrul “Toma Caragiu”. Ca muzee sunt de mentionat:
Muzeul Petrolului
Muzeul de Arta
Muzeul de Istorie
Muzeul Ceasului
Muzeul de Biologie

De orasul Ploiesti sunt legate numele scriitorilor Ion Luca Caragiale, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Ion Basarabescu, Nichita Stanescu. Dintre absolventii Liceului “Sfintii Petru si Pavel” sunt de mentionat trei presedinti ai Academiei Romane: Andrei Radulescu, Mihai Draganescu si Eugen Simion.

Fie ca sunteti in faza de pregatire a unui eveniment important din viata dumneavoastra sau sunteti in faza finala, cabinafunbox va poate ajuta sa imbunatatiti nemijlocit evenimentul.

Daca aveti intrebari  sau nedumeriri puteti sa ne contactati folosind formularul de contact sau citind mai multe articole pe blogul nostru.