5 Sfaturi pentru alegerea furnizorului potrivit de cabina foto

Fiecare petrecere din viata noastra ne dorim sa fie unica, sa ramanem cu amintiri de neuitat! Astfel, pentru nunta, botez, petreceri corporate sau chiar private parties, avem posibilitatea sa inchiriem o cabina foto, un studio mobil care sa printeze fotografiile instant si care, daca dorim, sa ne ofere fotografiile pe suport magnetic. Pe piata din Romania acest fenomen a inceput sa se extinda, ceea ce inseamna ca petrecerile noastre vor fi mult mai FUN. Cu toate acestea, trebuie sa avem grija cum ne alegem furnizorii pentru eveniment, pentru ca acestia sa ne ofere confortul de care avem nevoie si de care sa fim complet multumiti la finalul evenimentului.cabina fun box layout

  1. Trebuie sa fim atenti, deoarece nu tot timpul un pret mic poate fi cel mai avantajos. Exista posibilitatea ca acest pret sa ascunda o calitate slaba a fotografiilor printate, un design nu foarte elegant sau restrictii in ceea ce priveste numarul de fotografii printate. Este foarte important sa analizam ce primim la fiecare oferta pentru ca asa vom putea avea o apreciere corecta si a pretului.
  2. Prima impresie conteaza! Este important ca reprezentantul cabinei sa fie amabil, deschis si oricand gata sa ne ajute. Trebuie sa ne raspunda la toate intrebarile si sa ne povesteasca cum va decurge colaborarea, pana in cel mai mic detaliu.
  3. Este de preferat sa alegem un furnizor din orasul in care va avea loc evenimentul, sau din apropiere. Altfel, riscam sa achitam taxe suplimentare de transport si cazare. Exista si furnizori care nu percep costuri suplimentare de transport daca locatia la care trebuie sa se deplaseze este suficient de aproape, sau considera ca pretul pachetului nu necesita un adaos suplimentar pentru acest serviciu. Este bine totusi sa ne asiguram de toate aceste detalii inainte sa batem palma 🙂
  4. Ne dorim cat mai multe accesorii de deghizat la petrecerea noastra! Este bine sa intrebam furnizorul in jur de cate piese diferite vom avea! Astfel deghizarile vor fi mai haioase si petrecerea mai FUN.
  5. Este important ca la momentul platii avansului, furnizorul sa emita un contract de prestari servicii prin care sa reglementan termenii colaborarii din acel moment, pana la finalul perioadei de inchiriere.

Citeste si: Cabina foto la nunta – fotografii la minut pentru invitati