De ce să participi la 11even Experiences Ploiești?

by axy| Feb 15, 2018 | Blog

Mereu v-am spus ca ne plac oamenii frumosi si de aceea cautam sa ne implicam in proiecte ambitioase, create de oameni implicati si profesionalisti. M-am gandit sa va povestesc astazi despre Evenimentele 11even Experiences, care aduna la un loc, 11 oameni cu povesti si experiente de viata inspirationale, menite sa contribuie la dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi.
11even experience

Noi credem ca lumea poate evolua numai prin comunicare, ca putem fi mai buni prin cunoastere si suntem convinsi de faptul ca fiecare dintre noi este unic in felul sau. De aceea, va invitam la acest eveniment. Pentru ca stim ca si voi va doriti sa aflati noi experiente de viata, sa sa capatati noi surse de inspiratie, pentru a deveni mai buni, mai frumosi.

Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

De ce sa participi?

  • Pentru ca vei afla foarte multe lucruri interesante direct de la protagonisti
  • Pentru ca poate te vei regasi in discursurile invitatilor si poate vei intelege mai bine tot ceea ce s-a intamplat
  • Pentru ca toti avem nevoie de modele si de inspiratie
  • Pentru ca putem invata de la oameni foarte buni in ceea ce fac
  • Pentru ca organizatorii ne-au pregatit surprize 😀

Pentru a va face si mai curiosi, va spun ca printre speakerii din anii trecuti i-am regasit pe: Maia Morgenstern – Actrita, Corina Neagu – HR Advisor, Trainer & Recruiter, Laura Dragomir – Speaker si Moderator TV, trainer Comunicare si Public Speaking, Thea Haimovitz – Kabbalah – life coach, Andrei Rosu – Ultramaratonist – Manager de proiecte si multi altii care vor fi alaturi de noi.

Evenimentul 11even Experiences va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, Palatul Administrativ, intrarea H – B-dul Republicii, Nr. 2-4, Ploiești.


 

Mai multe detalii: http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

P.S. Cele mai frumoase amintiri de la eveniment le vom crea in Cabina Foto FUN Box, partener al evenimentului. Ne vedem acolo, nu?

Urmărește-ne pe Youtube

Cele mai recente postări

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cabina FUNBox © 2022 ANPC