Rezerva ACUM cabina foto FUN Box la evenimentul tau!!

Cred ca v-am mai spus cat de mult imi plac sarbatorile. Pentru cateva zile avem tendinta sa fim mai buni, sa petrecem mai mult timp cu familia si prietenii, sa ne odihnim, poate sa plecam intr-o mini vacanta, insa de multe ori avem un ragaz sa cercetam cu mult mai mare atentie piata, in ceea ce priveste furnizorii pentru un eveniment important din viata noastra, cum ar fi nunta sau botez. Oricum ar fi, sarbatorile sunt perioadele frumoase din an in care ne facem timp sa luam o pauza de la agitatia cotidiana.

Pentru mine, Pastele are ceva special. Frigul se mai domoleste, natura se trezeste la viata (cat de adevarata e aceasta vorba :D), iar noi incet, incet ne incarcam de energie. Mai mult, ne bucuram de cadourile pe care le primim si pe care le oferim.

Asadar, iepurasul nu v-a uitat pe nici unul dintre voi si s-a gandit sa va faca un CADOU special, prin intermediul Cabinei foto FUN Box.

Primesti O ORA GRATUIT LA ORICE PACHET FUN BOX, la toate contractele semnate pana pe 20 Aprilie!

Fii si tu FUN si adu distractia la nunta ta! Vei avea parte de zambete, amintiri de neuitat, invitati mai veseli si dornici de distractie, dar si marturii unice, de calitate, exact asa cum ti-ai dorit! Bucura-te de oferta noastra si rezerva Cabina foto FUN Box la evenimentul tau!

Ce trebuie sa faci? Contacteaza-ne si fa rezervarea pentru evenimentul tau! Pentru mai multe detalii despre cum s-au simtit invitatii care s-au fotografiat in Cabina foto FUN Box, poti intra in sectiunea Fabrica de Amintiri, iar pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim le poti gasi in sectiunea Servicii.

Citeste si: Cum faci ca invitatii sa socializeze mai mult la nunta ta!