Alege ce ti se potriveste! O cabina foto, sau clasicele marturii magnetice realizate de fotograful evenimentului!

Nu e asa ca si voi, dragi insuratei, v-ati confruntat cu aceasta intrebare?

Ambele variante iti pot oferi ca si marturii fotografii magnetice pentru evenimentul tau, insa sunt avantaje si dezavantaje, de care noi credem ca trebuie sa tii cont 🙂

Cabina Foto Fun Box Ploiesti ColajIn cazul fotografiilor realizate de fotograf exista avantajul pretului, insa si multe dezavantaje. Cel mai folosit mod de a realiza aceste fotografii este ca la inceputul serii, cand sosesc invitatii, acestia sa se opreasca, pe rand, sa faca poza cu proaspetii insuratei. Acest fapt determina cresterea timpului petrecut cu intampinarea oaspetilor si iti poate decala programul destul de mult, in functie de fiecare caz. O alta modalitate ar fi ca dupa ce invitatii s-au aranjat la mese, voi sa mergeti la ei impreuna cu fotograful si sa faceti cu fiecare cate o poza. Si aceasta activitate ar lua foarte mult timp si este posibil sa pierdeti momente pretioase din propria nunta si suntem siguri ca nu vreti asta. Seara aceea trebuie sa fie despre voi, pentru voi!

Cabina foto FUN Box va propune practic o alternativa. Desi cu un cost ceva mai ridicat decat in prima varianta, acum tu nu mai ai nici o grija inafara sa te simti bine. in timp ce invitatii tai fac cele mai FUN fotografii.

Cabina foto reprezinta un mic studio foto mobil cu care noi venim la evenimentul tau. Aducem cu noi si o gama larga de aceesorii haioase pentru ca voi si invitatii sa va simtiti de minune, sa va distrati si sa faceti cele mai originale fotografii. Aceastea se printeaza in numai 10 secunde, aplicam banda magnet si marturia este gata. Astfel, avantajele sunt ca tot fotografii magnetice veti oferi ca si marturii, insa se va crea si o super atmosfera, invitatii vor fi plini de buna dispozitie, ceea ce va ajuta ca petrecerea sa iasa asa cum v-ati dorit.

Daca vrei sa stii mai multe despre cum te poate ajuta o cabina foto sa realizezi tematica nuntii, te invitam sa citesti Cabina foto Nunta – Tematica si culorile alese