Cabina foto Fun Box apreciaza serviciile de calitate din Ploiesti!

Dragilor, m-am gandit ca acest post sa il dedicam prietenilor nostri de la Sky Center Paulesti, deoarece weekend-ul acesta ei sarbatoresc 7 ani de excelenta! Va dorim mult succes, multe proiecte frumoase si sa o tineti tot asa!

Sky Center Paulesti este dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase locatii din Ploiesti. Este un complex deosebit, in care poti gasi atat parte de cazare, dar si restaurante si ballroom-uri. Cred ca este locatia ideala pentru organizarea unei nunti sau a unui botez, datorita faptului ca salile sunt decorate cu foarte mult bun gust, iar asistenta oferita din partea echipei de marketing atinge cel mai mare nivel de profesionalism. Acesta este un feedback pe care il dau din proprie experienta, ca si viitoare mireasa, dar si din prisma colaborarilor pe plan profesional, atunci cand au inchiriat Cabina foto FUN Box.

sky center paulesti

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile oferite de catre Sky Center Ballroom, puteti accesa site-ul http://www.sky-center.ro/. Noi ii recomandam cu mare drag si promit sa revin cu o postare in luna septembrie, dupa ce va avea loc nunta mea, pentru un feedback complet.

Pana atunci, cabina foto Fun Box le ureaza LA MULTI ANI!

In ceea ce priveste serviciile Cabina foto FUN Box Ploiesti, daca deja ati ales localul si sunteti interesati de prezenta unei cabine foto la eveniment, contacteaza-ne si fa rezervare! Daca vrei sa vezi fotografii cu invitatii din Cabina foto FUN Box Ploiesti, poti intra la noi pe site in sectiunea Fabrica de Amintiri, iar pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim le poti gasi in Servicii. De asemenea, daca aveti intrebari puteti folosi formularul de contact sau numarul de telefon afisat pe site.

Citeste in continuare: Locatii pentru evenimentul tau!