Cabina foto la nuntă - fotografii la minut pentru invitați

by Cabina FUNBOX | Jan 18, 2017 | Blog

Cabina foto la nunta – Uita de grija fotografiilor si asigura-le invitatilor momente de neuitat

Nunta este un eveniment important si unic in viata oricarei persoane.Este un nou inceput pentru cei care  decid sa isi uneasca destinele si pentru cei pe care i-au ales drept calauze(nasii) .Organizarea unei nunti perfecte nu este usoara deoarece trebuie sa o organizezi din timp si sa pui la punct toate detaliile.Atunci cand se organizeaza nunta este o nebunie curata mai ales ca apare stresul.Rochia de mireasa, invitatii, muzica, fotografii sunt doar cateva din etapele “stresante” din acest moment minunat

Unii prefera nunti mai restranse in cadrul familiei, altii prefera o nunta grandioasa ca in povesti.Cert este ca sunt cateva detalii pe care nu le poti omite precum muzica si fotografiile pentru a asigura buna dispozitie si desfasurare a nuntii.

Muzica și fotografiile sunt doua elemente esentiale la orice nunta.Fie ca e un Dj sau e un live band, dansul si distractia invitatilor sunt primordiale.
Fotografiile sunt momentele imortalizate pe care le vei privi peste ani si de care iti vei aminti cu drag.

Cabina foto la nunta – un nou trend

Cabina foto vine in ajutorul mirilor sa organizeze nunta deosebita.Decoruri amuzante, design personalizat, masti sau ochelari, printare instanta sau chiar marturiile magnetice sunt doar cateva din avantajele prezentei unei cabine foto la nunta ta.Va prezentam in urmatorul articol 10 motive pentru a avea o cabina foto la nunta.

poza cabina foto

Cabina funbox vine in ajutorul vostru!
Serviciile noastre sunt de calitate inalta si distractia este garantata.Personalizam cele mai mici detalii pentru a va oferi fotografii si momente de neuitat dumneavoastra si invitatilor.

Urmărește-ne pe Youtube

Cele mai recente postări

4. Ne dorim cat mai multe accesorii de deghizat la petrecerea noastra! Este bine sa intrebam furnizorul in jur de cate piese diferite vom avea! Astfel deghizarile vor fi mai haioase si petrecerea mai FUN.

5. Este important ca la momentul platii avansului, furnizorul sa emita un contract de prestari servicii prin care sa reglementan termenii colaborarii din acel moment, pana la finalul perioadei de inchiriere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cabina FUNBox © 2022 ANPC