Cum transformi un botez într-o petrecere frumoasă?

by axy| Apr 23, 2017 | Blog

Alege cabina foto la botez! V-am mai spus ca imi plac zilele de duminica..? Ei bine, duminica aceasta a fost una si mai speciala ca de obicei. Nu m-am plimbat in parc, nu am fost la concert, insa am cunoscut oameni frumosi, oameni FUN care mi-au facut weekend-ul mai frumos.Am fost alaturi de Mara Carina, la botezul ei.

Locatia a fost una intima, cozy, ca si cum un grup de prieteni s-au intalnit la un ceai, intr-o dupa-amiaza cu putin soare si cativa nori, la Trattoria Amore din Bucuresti. Invitati relaxati, fericiti pentru proaspetii parinti, incantati de modul in care au fost primiti. Ne-am simtit ca intr-o mare familie alaturi de ei, lucru destul de important in segmentul prestatorilor de servicii. Mai mult de atat, personalul restaurantului a fost extrem de primitor si pentru aceasta, dorim sa le multumim.
Sa va povestesc despre micuta – O mana de om cu ochi mari si frumosi care a stat cuminte in bratele parintilor ei. Mai mult de atat, a facut poze in cabina impreuna cu ei si a fost destul de incantata (avand in vedere ca nu a plans nici macar o data). Alaturi de ea au fost toti invitatii care s-au declarat incantati de experienta avuta in cabina foto. Recunoastem ca ne-a facut placere sa fim alaturi de aceasta familie frumoasa, implinita si mai ales, ca am avut posibilitatea sa contrbuim la atmosfera FUN de la petrecerea lor.

Speram ca si voi dragilor, v-ati simtit la fel de bine alaturi de Cabina FUN Box, asa cum ne-am simtit si noi.
In final, va multumim si va dorim tot ce este mai bun!
Iti doresti o cabina foto la evenimentul tau? Rezerva Cabina foto FUN Box la evenimentul tau! Pentru mai multe detalii despre cum s-au simtit invitatii care s-au fotografiat in Cabina foto FUN Box, poti intra in sectiunea Fabrica de Amintiri, iar pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim le poti gasi in sectiunea Cabine Foto

Urmărește-ne pe Youtube

Cele mai recente postări

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cabina FUNBox © 2022 ANPC